Förädlare

Du som är saft-sylt-glasstillverkare m.m.!

Vi odlar huvudsakligen Polka.  Här på lite nordligare breddgrader utvecklar sorten en fantastisk fyllig, aromrik sötma. Vi är också försiktiga med kvävetillförseln för att  få bästa smak. Polka är ett toppenbär helt enkelt! Den bibehåller smaken fantastiskt bra även som fryst ; vi känns säkra på att du kommer ha glädje av den i din produktion.

Följande  infryst råvara  finns:

  • Orensade jordgubbar till saftproduktion.
  • Rensade jordgubbar för sylt, eller glassproduktion, (bör upphettas). Förpackningsstorleken anpassar vi  till dina önskemål.
  • Prima, hela bär i 1 kg-påse eller enligt önskemål
  • Svarta vinbär ( sorterna Hildur och Innat) för saft- och syltproduktion.

Hör av dig så diskuterar vi förpackningar och transporter!

Mari och Petter
070-3719460, 076-8368024

  • Aktuell information

    10 juni 2021
    En liten uppdatering från jordgubbslanden:
    Våren var kall men sen har det blivit desto varmare. Jordgubbarna står nu i full blom. Om inget "elände" inträffar tror vi att självplocket kan börja första veckan i juli eller veckan därefter. Med er hjälp att hålla avstånd och följa övriga restriktioner hoppas vi på en trevlig och bra jordgubbssäsong.
    Tidsbokningen på nätet kommer att öppna ca en vecka innan plockningsstart. Vi informerar även både på Facebook och vår hemsida. Vi kan inte ta emot några bokningar i förväg.
    Välkomna till 27:e året med jordgubbar i Åsmon! Hälsningar Marit, Petter och Mari

    Boka tid i Näsåker

  • Hitta hit


    View Jordgubbar i Åsmon in a larger map