Förädlare

Du som är saft-sylt-glasstillverkare m.m.!

Vi odlar huvudsakligen Polka. Här på lite nordligare breddgrader utvecklar sorten en fantastisk fyllig, aromrik sötma. Vi är också försiktiga med kvävetillförseln för att få bästa smak. Polka är ett toppenbär helt enkelt! Den bibehåller smaken fantastiskt bra även som fryst ; vi känns säkra på att du kommer ha glädje av den i din produktion.

Följande  infryst råvara finns:

  • Orensade jordgubbar till saftproduktion.
  • Rensade jordgubbar för sylt, eller glassproduktion, (bör upphettas). Förpackningsstorleken anpassar vi  till dina önskemål.
  • Prima, hela bär i 1 kg-påse eller enligt önskemål
  • Svarta vinbär ( sorterna Hildur och Innat) för saft- och syltproduktion.

Hör av dig så diskuterar vi förpackningar och transporter!

Mari och Petter
070-3719460, 076-8368024

  • Aktuell information

    Söndag 9 juni 2019
    Årets jordgubbssäsong närmar sig - just nu är det fullt av jordgubbsblom och pollinerande insekter i våra land.
    Vi tror att plockningen kommer att börja relativt tidigt i år. Kanske omkring 10 juli? Vi kommer att uppdatera här allt eftersom.
    När säsongen kommer igång är det viktigt att du ringer och bokar in dig eller bokar en tid på Internet via denna länk:
    Boka tid i Näsåker

    Är onlinebokningen full är du naturligtvis välkommen att ringa som vanligt.

    Välkommen till det 26:e året med jordgubbar i Åsmon
    Mari och Petter
    Ring 070-3719460. 076-8368024

  • Hitta hit


    View Jordgubbar i Åsmon in a larger map